xpeeps live cams, gratis seksams, 24/7 seks

Veelgestelde vragen

Welkom bij de veelgestelde vragen van xpeeps. Onze klantenservice heeft een aantal van de meest gestelde vragen samengebracht. Als je geen antwoord op een van je vragen of zorgen kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice om meteen antwoord te krijgen.
Kies uit een van onderstaande categorieën:De xpeeps-site

Wat is xpeeps?

xpeeps is een site waarop live via video kan worden gechat, waar je kunt chatten met amateuracteurs/-actrices terwijl je ze via de webcam kunt bekijken. De chat en de videobeelden op xpeeps zijn live (tenzij je hebt gekozen voor een vooraf opgenomen voorstelling), zodat je met de acteur/actrice kunt chatten en hem of haar zien terugchatten en deze alleen voor jou optreedt!

xpeeps acteurs/actrices zenden de videobeelden rechtstreeks vanaf hun locatie naar die van jou. We beschikken over alle soorten acteurs/actrices! Zoek modellen op geslacht, leeftijd, uiterlijk en voorkeuren. Bekijk meisjes, jongens, koppels en speciale fetisjshows. Lees meer over elke acteur/actrice door naar diens biografiepagina te gaan en voorbeeldmateriaal te bekijken. Nadat je de acteur/actrice hebt gekozen waarin je geïnteresseerd bent, heb je toegang tot de gratis gastenchat om met de acteur/actrice te communiceren en tot beperkt videomateriaal van de acteur/actrice om te kunnen bekijken. Het is helemaal gratis om de gastenchat en het voorbeeldmateriaal te bekijken. Als je de chatruimte van de acteur/actrice wilt binnengaan en de volledige video wilt bekijken, worden de prijzen voor deze toegang en de vooraf opgenomen video vermeld voordat je de chat binnengaat. De kosten voor het chatten worden per minuut berekend en zijn in Amerikaanse dollars. De vooraf opgenomen video's zijn $2,99 per stuk. We brengen geen kosten op maandbasis in rekening of hanteren geen terugkerende abonnementskosten voor het bekijken van de site.

Hoe kan ik een acteur/actrice vinden?

Er zijn veel manieren om te zoeken in onze databasee met acteurs/actrices. Als je de naam van de acteur of actrice weet in wie je geïnteresseerd bent, kun je deze in het zoekveld intikken en op de zoektoets klikken. Als de naam niet exact overeenkomt met die van een acteur/actrice, geven wij je een lijst van de namen die er het dichtste bij komen.

Als je op zoek bent naar een specifiek soort acteur/actrice, kun je sleutelwoorden in het zoekveld intikken om op beschrijvingen van de performers te zoeken. Je kunt ook bladeren door de uitgebreide lijst van categorieën die we voor je hebben samengesteld aan de linkerkant van de pagina om een performer te vinden die past bij je interesses. Klik simpelweg op de link van je keuze, dan tonen wij je performers die aan je selectiecriteria voldoen.

De meest gedetailleerde manier van zoeken naar een acteur/actrice is onze Geavanceerde zoekfunctie. Klik gewoon op de zoeklink op de navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina, en je kunt naar alles zoeken wat je te binnen schiet. Selecteer zo veel of zo weinig kenmerken als je wilt, dan zullen we alle performers laten zien die passen bij je selectie, te beginnen met de best overeenkomende personen. Als je op zoek bent naar een exacte match, vink dan het "alleen exacte matches”-vakje aan, rechts van de zoekknop voordat je je zoekopdracht uitvoert.

Zijn alle video's live?

Alle videochats worden voorzien van live video, tenzij is aangegeven dat ze vooraf zijn opgenomen. Met de live chats kun je met de acteur/actrice communiceren. Vooraf opgenomen video's kunnen eerdere camsessies of eerdere shows van de acteur/actrice zijn die door hem of haar zijn opgenomen zijn. Je kunt de video bekijken, maar je kunt niet gaan chatten of anderszins communiceren met de acteur/actrice.

Hoe werkt de videochat?

De acteur/actrice heeft een cameraopstelling aan zijn of haar kant. Wanneer je inlogt om te gaan chatten, kun je rechtstreeks zien wat de acteur/actrice aan het doen is. Om de chat te bekijken, moet je de Flash plug-in voor jouw browser hebben. Dat is een vrij eenvoudig programma. Als je het niet hebt, is het vrij eenvoudig te installeren. Als je het wel hebt, zou het voor een storingsvrije videostreaming moeten zorgen.

Omdat je op hetzelfde moment de acteur of actrice ziet, kun je ook met hem of haar heen en weer chatten. Sommige acteurs/actrices hebben een microfoon geïnstalleerd om met je te kunnen praten!

Hoe kan ik de profielpagina van een performer bekijken?

De makkelijkste manier om de profielpagina van een performer te bekijken is om direct op de naam van de performer te klikken. Dit zal de profielpagina laden zonder hun live cam aan te zetten, maar je hebt nog steeds een optie om dat op elk moment te doen.

Hoe spreek ik de met de acteur/actrice?

Wanneer je de volledige chat van een acteur/actrice betreedt, zie je de video aan de linkerkant, een groot chatvak aan de rechterkant en een klein vak aan de onderkant voor het intikken van je bericht. Om met de acteur/actrice te praten, tik je het bericht in het kleine vak en druk je of op de toets "versturen" of de entertoets om je bericht te versturen. Je bericht verschijnt in het chatvak. Wanneer de acteur/actrice je antwoordt, zie je tevens in het vak wat hij of zij je geantwoord heeft. .

Je kunt ook deelnemen aan voice-to-voice-chat met performers die ervoor hebben gekozen om deze optie te bieden via ons betrouwbare telefoonsysteem (Merk op dat niet alle performers deze optie hebben ingeschakeld). Je moet je in een exclusieve chatsessie met de performer bevinden om deze dienst te gebruiken. De meeste performers die voice-to-voice-chat hebben ingeschakeld zullen een pictogram tonen op de homepage dat aangeeft dat ze deze service bieden. Je kunt de uitvoerder ook vragen of telefoonchat een optie is en of ze bereid zijn om de functie in te schakelen voor je.

Hoe verlaat ik de chat?

Wanneer je de chat wilt verlaten, kun je ofwel op de toets "verbreken" aan de bovenkant van de pagina klikken of kiezen om een andere pagina op de site te bezoeken behulp van de navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina. De facturering zal eindigen zodra je dit hebt gedaan. Aan het einde van je privésessie, krijg je de mogelijkheid om de performer te beoordelen. Je kunt ook reacties en een recensie achterlaten op basis van je sessie.

Wat als een acteur/actrice niet doet wat ik vraag?

Daar is de gastenchat voor! Acteurs/actrices zijn niet verplicht om alles te doen wat je vraagt, maar de meesten zijn bereid om graag voor je op te treden. De gastenchat is de perfecte plek om te ontdekken wat de acteur/actrice wel of niet doet. Dit zijn echte mensen die vanaf hun huis uitzenden en die verschillende dingen leuk en niet leuk vinden.

Als je erachter wilt komen wat een acteur/actrice voor je wil doen, kun je ze dat in de gastenchat vragen. Als ze iets niet willen doen, kun je altijd op zoek gaan naar een andere performer. We hebben veel verschillende acteurs/actrices met verschillende specialiteiten en interesses, dus er is er altijd wel iemand die bij jouw speciale wensen past!

Wat is hoge definitie (HD) video?

Hoge definitie video, of "HD" is een grotere videostream met hogere resolutie. Als je over een breedbandverbinding beschikt, zoals kabel of DSL, is dit nog een voorziening waarvan je kunt profiteren op xpeeps! Wanneer je het pictogram HD naast de naam van een acteur/actrice ziet, geeft dit aan dat deze HD-video streamt.

Als je liever de kleinere video wilt zien wanneer een performer in HD streamt, kun je klikken op het icoontje "Klein" of "Middengroot" in het menu cam-opties aan de onderkant van je chatsessie.

Wat gebeurt er als de verbinding met het systeem tijdens een bloksessie wordt verbroken?

Als jij of de acteur/actrice de verbinding verliest, maak dan opnieuw verbinding met de sessie binnen 2 uur na de start van de sessie. De prijs per minuut wordt niet door de onderbreking beïnvloed.Als je de verbinding niet opnieuw tot stand kunt brengen, neem dan contact op met de klantenservice. Als je de verbinding met opzet hebt verbroken voordat de bloksessie beëindigd is, of na een onderbreking niet opnieuw verbinding probeert te maken, worden de kosten voor de sessie in rekening gebracht, zoals afgesproken. We kunnen ook je mogelijkheid voor het aanschaffen van toekomstige bloksessies verwijderen.

Wat is de maximale hoeveelheid tijd dat ik het kortingstarief kan ontvangen?

Een bloksessie kan doorgaan na de toegewezen tijdsperiode, zolang de acteur/actrice beschikbaar is. In dat geval ontvang je de korting voor de hele sessie.

Waarom zijn er geen bloksessies beschikbaar?

Bloksessies zijn alleen beschikbaar wanneer je dagelijkse limiet dit toestaat, en de acteur/actrice ervoor heeft gekozen ze aan te bieden. Als je een deel van je dagelijkse limiet hebt verbruikt, kun je alleen bloksessies kiezen die je ingestelde limiet niet overschrijden.

Uw xpeeps-account

Wat zijn de verschillende soorten gratis lidmaatschappen, indien beschikbaar?

Indien beschikbaar, hoef je alleen een e-mailadres aan te melden voor een gratis lidmaatschap en kun je beginnen met chatten met enkele van onze performers. Echter, gratis premium lidmaatschappen door een creditcard in ons bestand te registreren zijn altijd beschikbaar, wat je site-ervaring verbetert.

Met een premium lidmaatschap kun je met elke performer chatten en krijg je andere voordelen, zoals:

  • In privésessies kunnen met performers
  • Performers beoordelen
  • Performers e-mailen
  • Performers toevoegen als favoriet
  • Meldingen ontvangen wanneer je favoriete performers online zijn

Waar wordt de schermnaam voor gebruikt?

Er zal je worden gevraagd om een schermnaam te maken wanneer je je aanmeldt. De schermnaam wordt gebruikt in de chats en op andere delen van de site. Je kunt je schermnaam op elk moment wijzigen op je profielpagina.

Hoe werken de Favorieten?

In het gedeelte Mijn Account van de site, kun je een lijst van je favoriete acteurs/actrices bijhouden. Je favoriete performers zullen altijd verschijnen aan de bovenkant van je lijst en de xpeeps-homepage wanneer de performer live is. Je kunt ook eenvoudig toegang krijgen en al je favorieten zien op je Mijn Account-pagina.

Hoe voeg ik een favoriet toe?

Om een performer die momenteel live uitzendt aan je lijst toe te voegen, ga je naar de pagina met hun biografie. Klik aan de rechterbovenhoek van het chatvenster van de performer op het hartpictogram naast de "Toevoegen aan" tekst. Als een performer offline is, kun je de 'Voeg mij aan je favorieten toe"-link selecteren op de quickview-afbeelding van de performer. Als je niet beschikt over quickview, ga je naar de biografiepagina van de performer en klik op de 'Voeg mij aan je favorieten toe"-link rechts van hun afbeelding.

Hoe verwijder ik een favoriet?

Als je een performer uit je lijst met favorieten wilt verwijderen, kun je terugkeren naar de biografiepagina van de performer en klikken op het hartpictogram naast de "Verwijderen"-tekst. Ook kunt je je favorieten beheren op jouw Mijn account-pagina. Onder "Mijn Favoriete Performers" klik je op de "Verwijder Favorieten"-link onder de afbeelding van de performer om de performer uit je lijst te verwijderen.

Kan ik worden gewaarschuwd wanneer mijn favorieten zijn online?

xpeeps kan je tekstberichten verzenden of een persoonlijke RSS-feed updaten wanneer je favorieten beginnen met streamen.

Om automatisch berichten te krijgen, ga je naar de pagina "Mijn Favorieten" en volg de instructies onder "Mobiele melding". Nadat je je nummer hebt gecontroleerd, selecteer je gewoon "Sms als ik online ben" onder performers op je pagina "Mijn Favorieten" of klik op "Ontvang een melding wanneer ik online ben" op het profiel van een performer om tekstberichten te kunnen gaan ontvangen. De tekstdienst is gratis, maar je provider kan geld in rekening brengen. Controleer je telefoonabonnement voordat je je aanmeldt. Om tekstberichten te annuleren, klik je op "sms-meldingen annuleren" naast je telefoonnummer.

Als je een RSS-reader gebruikt, maakt xpeeps het gemakkelijk om te zien of je favorieten gaan streamen. Volg de instructies onder "RSS-meldingen." Je feed zal automatisch worden bijgewerkt wanneer een van je favorieten online komt. De feed zal automatisch alle performers bevatten die je in de toekomst als favoriet aanmerkt.

Hoe krijg ik mijn wachtwoord toegestuurd?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kunnen we je helpen je wachtwoord te resetten via de e-mail. Klik hier en vul het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je voor de account aan te melden. We zullen dan een link voor je creëren en deze onmiddellijk sturen naar je geregistreerde e-mailadres met instructies over hoe je je wachtwoord kunt resetten. De link werkt slechts een uur, dus zorg ervoor dat je je e-mail bekijkt en je wachtwoord meteen reset. Soms worden e-mails per ongeluk gestuurd naar de map met spam of ongewenste mail. Voeg @ aan de lijst met goedgekeurde afzenders toe om ervoor te zorgen dat onze berichten in je Postvak IN worden bezorgd.

Je kunt ook klikken op de “Wachtwoord vergeten?”-link onder het inlogvak aan de rechterbovenkant van de pagina om het proces om het wachtwoord te resetten te starten.

Hoe werk ik mijn contactinformatie bij?

Voor het bijwerken van je schermnaam, contactinformatie, dagelijkse limiet, persoonlijke profiel, klik hier.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Voor het wijzigen van je wachtwoord, klik hier.

Hoe werkt de dagelijkse limiet?

Alle gebruikers starten met een dagelijkse limiet die ze kunnen gebruiken in xpeeps chatsessies met volledige video. Als je de gekozen limiet voor de dag hebt bereikt, zal de chat waarin je je bevindt, sluiten, en kun je je niet meer inloggen tot de volgende dag. Je kunt deze limiet echter wanneer het je schikt verhogen of verlagen. Alle bedragen zijn in Amerikaanse dollars.

Als je een maximum wilt aan de tijd die je aan de chat besteedt, kunt je je limiet verlagen tot $ 25 per dag. Elk verzoek om je limiet te verlagen geschiedt automatisch.

Als je elke dag meer tijd in de chat wilt besteden, kun je een verhoging van je limiet aanvragen bij de klantenondersteuning. Een verzoek voor het verhogen van je limiet zal per e-mail naar je worden gestuurd. Je dient deze e-mail te beantwoorden om te bevestigen dat je je limiet wilt verhogen. Vervolgens zullen de medewerkers van de klantenservice je aanvraag beoordelen en je een antwoord geven. Als je meer dan $ 300 per dag wilt kunnen uitgeven, neem dan rechtstreeks contact op met supportteam@xpeeps.com. In sommige gevallen zal je gevraagd worden om ons een ondertekend formulier via fax of e-mail te sturen waarmee je het door jou gevraagde bedrag bevestigt.

Met wie neem ik contact op als ik hulp nodig heb?

Neem voor alle vragen die hier niet beantwoord zijn contact op met de klantenservice.

Hoe sluit ik mijn account?

De basisdiensten van xpeepszijn gratis en we rekenen we geen maandelijkse contributie. Als je je account desondanks toch wilt sluiten, kun je naar onze pagina voor het sluiten van een account gaan .

Kan ik een prepaid-kaart gebruiken?

Ja, we accepteren prepaid-kaarten van veel grote creditcardmaatschappijen (d.w.z. Mastercard, Visa, JCB, enz.). Klik gewoon op de "Gratis aanmelden"-link aan de bovenkant van de homepage en voer de informatie in zoals je met elke andere kaart zou doen. Zodra de kaart is goedgekeurd, ben je lid en heb je toegang tot al onze modellen!

Hoe kan ik geld storten op mijn account?

Als je een prepaid-account hebt, zijn er twee eenvoudige manieren om dit te doen:

  • Als je geen geld op je account hebt staan, krijg je na het klikken om een gold show of een betaalde chatroom binnen te gaan de mogelijkheid om geld op je account te storten.
  • Je kunt ook klikken op "Mijn account", vervolgens op "Beheer account" en vervolgens "Prepaid-saldo", daarna "Meer geld storten". In beide gevallen krijg je een veld te zien waar je een bedrag in dollars kunt invoeren. Je hoeft enkel in te voeren hoeveel je wilt toevoegen, klik op "Doorgaan naar de bank" en volg de aanwijzingen.

Is er een minimum of maximum bedrag dat ik kan toevoegen aan mijn prepaid-kaart?

Er is een minimum van $ 25 en je kunt niet meer geld toevoegen dan wat er beschikbaar is op de kaart/rekening.

Waarom werkt mijn prepaid-kaart niet?

Bij de eerste inschrijving wordt er een nominaal transactiebedragverzoek (of "machtigingsstop") verzonden naar de kaartuitgever voor leeftijdscontrole en validiteit. Als je geen prepaid-kaart kunt gebruiken, moet je het nummer op de achterkant van de kaart bellen om de creditcardmaatschappij te verzoeken deze machtiging goed te keuren. Je kunt meer informatie over dit nominale bedrag vinden in de eerste paragraaf van onze Algemene Voorwaarden.

Waarom wordt op mijn factuur btw in rekening gebracht? (alleen EU-lidstaten)

In de lidstaten van de Europese Unie kan voor alle xpeeps-aankopen btw in rekening worden gebracht zoals wettelijk is vereist. De btw wordt berekend op het tijdstip van de facturering, nadat de basiskosten in mindering zijn gebracht op je dagelijkse limiet. De btw-heffing telt niet mee voor je dagelijkse limiet.

Het btw-tarief dat in rekening wordt gebracht, wordt bekend gemaakt voordat je een aankoop doet waarop btw is verschuldigd. Dit tarief verschilt per land. Neem contact op met je lokale overheid voor meer informatie over hoe btw in jouw land wordt geheven.

Waarom bevat mijn factuur een servicekosten? (Alleen PayPal-gebruikers)

Als u voor de service betaalt via PayPal, als gevolg van de verhoogde kosten voor ons, dan wordt een extra kosten van 7% van het aankoopbedrag toegevoegd aan uw factuur.

U wordt in kennis gesteld van de servicekosten voordat u een aankoop doet.

Technische ondersteuning

Heb ik een plugin of speciale software nodig?

Ja, je hebt de nieuwste Flash Player plugin van Adobe nodig om chats en video's te kunnen bekijken. Flash werkt op bijna elke browser en browserversie. Mogelijk staat Flash al op je computer geïnstalleerd. Je kunt dit controleren door naar de gastenchat te gaan. Als de pagina wordt geladen, kun je al onze diensten bekijken. Als je geen Flash hebt, zal je worden gevraagd om het vanaf deze pagina te downloaden. Klik op de toets Ja en volg de instructies. Je kunt de Flash plugin ook hier voor je computer downloaden. Om de chat en video op je mobiele apparaat te bekijken, moet je mobiele apparaat een ingebouwde Flash-ondersteuning hebben. Als een probleem ondervindt met Flash of het bekijken van de chat en/of video, neem dan contact op met de klantenservice.

We raden ook aan dat Je JavaScript op je browser activeert. Dit zal zorgen voor een betere gebruikerservaring tijdens het surfen op onze site. JavaScript is ingeschakeld in je browserinstellingen.

Om JavaScript in te schakelen in IE8, ga naar Tools -> Internetopties. Selecteer het tabblad Beveiliging en klik op de knop "Aangepast niveau". Scroll naar beneden naar de categorie "Scripting" en activeer "Actieve scripting". Om JavaScript in te schakelen in FireFox 3+, klik je op het menu Extra en selecteer je Opties. In het venster Opties, selecteer je het tabblad Inhoud. Vink het vakje naast “JavaScript inschakelen” aan.

Hoe beëindig ik mijn videochatsessie?

Je kunt de chat beëindigen en de kosten stoppen door het venster van je browser te sluiten of op de toets Verbreken van het chatvenster te klikken.

Wat gebeurt er als tijdens een optreden de verbinding wordt verbroken?

Als de chat sluit, stoppen ook de kosten. Als het om een technisch probleem aan jouw kant ging, zou je je browser weer opnieuw moeten kunnen openen en weer in de chat moeten kunnen inloggen. Je verbinding wordt ook verbroken als de acteur/actrice de chat verlaat. Acteurs/actrices hebben de mogelijkheid om klanten die beledigend zijn van hun chat te blokkeren. Deze blokkering is voor die acteur/actrice permanent.

Vragen over privacy

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Ons aanmeldformulier en alle formulieren op onze site waar je creditcardgegevens in moet voeren zijn volkomen veilig en worden verzonden met SSL (Secure Socket Layer), een vorm van veilige versleutelde communicatie tussen jouw computer en het systeem van de bank. Niemand heeft toegang tot jouw gegevens anders dan het getrainde personeel van xpeeps.

We zullen je gegevens niet verkopen, verhandelen of aan derden geven. Om je privacy beter te beschermen, raden wij je aan geen enkel deel van je e-mailadres als je schermnaam te gebruiken.

xpeeps personeel zal nooit om je account- of creditcardgegevens vragen in een chatroom . Je dient deze gegevens NOOIT aan acteurs/actrices of andere bezoekers in de chatroom te verstrekken. Acteurs/actrices hebben geen toegang tot de gegevens van je account of factuur. Als er een probleem met je account is, zullen we je altijd persoonlijk contact met ons of ons incassokantoor laten opnemen. De naam van je incassokantoor wordt je gegeven na toegang tot een betaald gedeelte van de site.

Als een acteur/actrice of iemand anders je om gevoelige informatie vraagt via chat of e-mail, neem hierover dan onmiddellijk contact met ons op omdat dit tegen ons beleid ingaat.

Wat doen jullie met mijn contactgegevens?

We hebben je adresgegevens in eerste instantie nodig om de gegevens van je creditcard te kunnen controleren. Wij vragen je deze informatie actueel te houden zodat wij onze dienstverlening aan jou niet hoeven te onderbreken. We geven deze informatie aan niemand en gebruiken deze alleen om in geval van noodsituaties contact met je op te nemen.

Waar hebben jullie mijn e-mailadres voor nodig?

Je e-mailadres wordt gebruikt als je inlognaam op de site. We gebruiken je e-mailadres ook om je accountgegevens naar je toe te sturen, zoals je schermnaam of wachtwoord. Wijzigingen die je aan je account aanbrengt, kunnen naar je geregistreerde e-mailadres worden verstuurd, evenals facturen. We kunnen ook periodiek e-mail gebruiken om nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen over de site te sturen.

Je e-mailadres is op onze site niet zichtbaar en onze acteurs/actrices kennen je e-mailadres ook niet. Je e-mailadres zal niet aan derden worden verstrekt of verkocht. We zullen je e-mailadres alleen gebruiken om contact met je op te nemen met betrekking tot je xpeeps-account. Als je op een gegeven moment geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen, klik je gewoon op de verwijderinglink n de e-mail.

Hoe kan ik bladeren xpeeps zonder dat het te zien zijn in mijn browser geschiedenis?

De meeste browsers hebben een eigen browsen functie die niet zal redden van de sites die u bezoekt om de geschiedenis. Google Chrome noemt het "Incognito." Safari en Firefox noemen het "Private Browsing." Internet Explorer noemt het "InPrivate-navigatie." Terwijl in deze modi, je browser zal niet uw geschiedenis, cookies, opgeslagen wachtwoorden of andere persoonlijke gegevens.

Voordat je xpeeps te bezoeken, staat private browsing mode van uw browser. In de meeste browsers, kunt u gaan naar Bestand -> Nieuw Privé / Incognito venster om een nieuw venster of tabblad bedoeld voor privé browsen openen.

Bij een bezoek aan xpeeps in een privé-venster of tabblad, functies bedoeld om de user experience, zoals het onthouden van uw login gegevens, taalkeuze, en andere aanpassingsopties te verbeteren, zijn hierdoor niet beschikbaar. Wijzigt u deze functies tijdens het gebruik van private browsing worden niet opgeslagen voor toekomstige bezoeken, hetzij.

Meer hulp nodig?

Live ondersteuning

Klik hier om te chatten met ons ondersteuningsteam.